De totstandkoming van POPPING Proposals

Het verhaal van Sofie van Gorkum, huwelijksaanzoekplanner en bedenker

Britt Laske Fotografie025.jpg

Iedereen heeft een droombaan als kind zijnde. Toen ik in de tweede klas zat wist ik dat ik weddingplanner wilde worden. Het was mijn droom om als Jennifer Lopez in The Weddingplanner rond te lopen op de mooiste dag van iemands leven. 

 

Maar dat leek geen serieuze carrière. Tenminste, niet in die tijd. Dus ging ik rechten studeren.

 

Tegen het einde van mijn studie was ik goed op weg. Mijn cijfers waren prima, mijn C.V. was veelbelovend en ik had een goede baan bij de rechtbank. Maar was dit echt wat ik wilde? Ik dacht terug aan mijn fantasie van vroeger op de middelbare school. Dát was wat ik echt wilde.

 

Dus besloot ik een heel ander pad te gaan volgen. Ik ging mijn droom verwezenlijken: het helpen van anderen om hún droom te verwezenlijken, een perfecte bruiloft. 

 

Tijdens mijn opleiding tot weddingplanner besloot ik voor een laatste keer mijn pad te wijzigen. Trouwen is een proces waarin je naar je bruiloft toeleeft. De bruiloft zelf is het fantastische sluitstuk, maar het begint allemaal bij het huwelijksaanzoek. Een speciaal moment tussen jou en je partner waarin jullie besluiten je liefde voor altijd vast te leggen. Eigenlijk bijna net zo bijzonder als de bruiloft zelf.

 

Daarom besloot ik dat mijn bedrijf van ieder huwelijksaanzoek een onvergetelijk en succesvol moment zou maken. Het op één na mooiste van je leven.

Zullen we kennismaken?